lördagskväll

Så skönt att bara sitta hemma och lyssna på lite bra musik..just nu Gogol Bordello med "Raise the Knowledge" GULD! Härligt svängit med djup och smärta! Dricker lite Trocadero och bara njuter, har dock tänt en rökelse, som jag älskar, men känner en föraning till huvudvärk..Så får se om jag ska vara tjurskallig/envis och låta den brinna ut eller om jag ska vara vuxen/mogen/förståndig och släcka den i tid..

Annars då..? Jo mår bra tycker jag..jobbar på och hoppas så in i baljan att jag blir den som får the Vikariat! Men vet inget yet...Sen har jag börjat hänga inne på E-kontakt:) Riktigt kul är det! Kul att prata med några av det manliga släktet..det enda jag har svårt för, är att så många stavar fel..ibland säkert slarvfel som även jag kan göra, men för mig är det ruskigt avtändande med stavfel..grova stavfel..ok om man inte har svenska som första språk..men annars har jag svårt för det. Jag vet, det kan hända att kom har dyx. el likn..men ja..har svårt för det.

Nu ska jag svara Prado_11:)

Ps. Nu har jag bytt till Enigma "Beyond The Invisible":) Ds.

ologisktlogiskt?!

"det kostar att festa när man trollar med sinnet och du skyller på trycket när du inte är nykter..det är fest varje kväll..
allt är svart eller vitt..jag menar nykter eller full..jag dricker för kärleken och jag ramlar omkull..det är så logiskt alla fattar utom vi..vi har inte en aning..




någon som Inte dricker för mycket, men som ändå uppskattar goda viner och god mat.







[omt]


Vill sätta stopp nu. Är så trött nu på det här! Jag hade ju bestämt mig..men föll för trycket eller åter igen önskan om att Kanske ngt bra skulle hända. Ngtsomgjordeattjagintebehövdelevaensamlängre,förjagärsåtrött.TRÖTTpåattkännasaknar,SAKNARdigsombetyder.betyderattjagkanslutarblöda.
Så jag föll! Men ska. Försöka att inte falla.

RSS 2.0