Men nu!

Nu däremot klockan 01:14 blev det rödvin. Kunde ha gått och lagt mig också, men kände för att sitta och skriva och smutta på lite rött. Köpte faktiskt den här vinflaskan (halv) inför nyår, men drack den aldrig, förrns nu. 
 
Har jobbat 15-21 nu ikväll, det har gått som en dans, har haft jättemycket energi och tyckt det har varit roligt hela tiden! 
 
En tjej på jobbet sa att hon tyckte jag hade en härlig stil hemma, hon hade sett bilder jag lagt ut på insta (jag heter "jagarbritta" ) Det var roligt att höra:-) 
 
Marina är i fjällen den här veckan, ser fram i mot att träffa henne nästa vecka! Ser fram att bjuda hem dom hit också, tänker redan nu på vad jag ska bjuda dom på, det lär ju bli tidigast i april. Åhh skulle så gärna vilja ha en ny soffa! Gärna en större säng också, men mest en soffa!
 
Har kanske bara typ 10 st lådor kvar att packa upp nu, var ju över 50 st från början!
 
 

Earl Grey

Var på ett underbart jazz framträdande nu ikväll, lite mer åt blueshållet var det. Gudomligt! 
När jag satt där tänkte jag att när kommer hem ska jag dricka rödvin och skriva. Väl hemma är jag inte rödvinsugen alls, däremot är jag inne på min andra kopp Earl Grey.....
 
Tidigare idag på jobbet träffade jag på två härliga damer 70+ Dom var systrar och älskade att sticka och blev så glada i alla färgglada nystan. En av dom tog ett nystan och slängde det upp i luften och skrattade gott!
 
Sedan träffade jag en av mina favoritkunder, en man i 60 årsåldern, som har svart ruffsigt hår, fyllig kroppsform och så bryter han på något språk. Vi lärde känna varandra på Systembolaget för flera år sedan, han har trott att jag haft en syster som jobbar på Ica. Men jag har nu förklarat att vi (jag och hon) är samma person. Varpå han brast ut och sa "Men du är mycket snyggare på systembolaget! Dom där kläderna är inte alls snygga (ica) ! Och så har du läppstift där!" 
Nu idag stod vi och prata om min flytt som jag nämt sist vi sågs, vi pratade hyror och vart han och sambon bodde. Jag sa att jag skulle vara på S fredag och lördag ifall han skulle dit. 
 
Nu sitter jag och lyssnar på Thorbjörn Risagers senaste skiva "Many roads" som jag köpte nu ikväll. Blir nog en tredje kopp nu med lite rom i. 

Osäkert

Lördag. Trött. Ensam. Vemodig. 
 
Kanske skulle susa ner på Manis och överraska? Men jag vill ju inte. Inte på riktigt. Egentligen. 
 
Orkar inte klä på mig och gå ut och senare traska hemåt - Ensam. 
 
 

En dejt.

Bara undrar, var jag ett mellanläge eller ett mellanligg snarare? 
 
Det var tufft att möta henne ikväll, trodde ju inte att det skulle kännas, men det gjorde det ju, så jävla hårt!
 
Hon verkade trevlig och sa att hon tyckte att han också var jättetrevlig! Frågade om hon skulle hälsa till honom från mig..jag avböjde..sa att vi spelade wordfeud, så vi snackade där isåfall.
 
Under min tid med honom gjorde han aldrig avkall på sina Ante-helger,nu gick det visst bra. 
 
Känns som jag bara var någon han hade lite roligt med, nu är det mer på riktigt. 
 
Hon kommer nog inte märka av den där fulla stilen, nu ärr det annorlunda. Vuxet på något vis.
 
 
 

RSS 2.0