nära himmeln

Fredagen har verkligen börjat på sitt bästa sätt
Men får nog fundera allvarligt på en lite bredare säng..
Varmt  nära  naket
L J U V A   L I V


Update

Sjukt trött, men envis som en åsna vägrar jag gå i säng förrns det är diskat och klart i lght...SUCK det svider i ögonen, men åsnan fortsätter tugga knäckebröd

Kan ju faktiskt ta dom sista kastrullerna i morrn också innan jag swishar i väg till Hassela för att träffa mamma och go voffen och "Lenart" såklart

Sen på onsdag är det Maxi dags och ifyllnad av en hörntand och så är det 2 dagar innan lön också, sen på lördag ,helst före hyser jag stor förhoppning att möta upp med 40-taggarn för en tennis-match eller fler!


Du

Du menar inget illa, men du gör illa  mig

"och jag saknar dig mindre och mindre
det kommer annat mellan och det är bra
jag saknar dig mindre och mindre
jag har glömt dig en vacker dag"


"har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av"

I alla fall försöka.


Tennisarm

Inte för att jag vet hur en sådan känns men kanske lite såhär..men tennis är en rätt kul sport att ägna sig åt då och då..

Fick också veta idag att the Virgin aldrig var intresserad av mig, tråkigt att han ödsla med min energi och att jag gjorde en del val grundade på hans eventuella roll i mitt liv..Men annars kände jag ingenting, hejade på han idag på jobbet, kände inget.

Helgen har i det stora varit väldigt bra...!

Nu ska jag ta igen lite av 2 dygns minimala sömntid.

Chiao!

Har alltid..

Har alltid haft problem med att gå och lägga mig, det är inte så att jag inte är trött just nu, för det är jag. Men jag liksom fastnar och blir kvar. Men ska gå och lägga mig snart, börjar till och med få ont i huvudet nu..Känns som jag typ är ledig i morrn fast det är jag inte alls 15-21. Men bara för att inga varor kommer och på lördag får jag jobba nästan hela dagen med Nadja och det känns också jättebra!

Nä men om jag kanske skullle ändå..GÄÄSP! Nu är ju klockan nästan 03.00 - Väldigt stabilt..jupp..nä men lägga sig och sträcka ut sig å fantisera/drömma lite kan ju vara "jäkligt nice" som Svedberg säger.

Nu tror jag till och med HT anlände..

bortkastat

Vi spelade basket några stycken i mellanstadiet, det var roligt men jag var lite rädd för bollen. Efter träningen sa flera stycken till mig "Vi passade till dig, men du tog aldrig i mot bollen" Jag hade bara tittat bort, rädd att ta i mot. 

Tror det kan vara så nu också.

Jag är rädd, även om jag skulle fånga den så vet jag inte vad jag skulle göra med den. Vågar knappt försöka.

Basket är faktiskt en av mina favoritsporter att delta i + innebandy.


Älskar

“Did it matter then, she asked herself, walking towards Bond Street, did it matter that she must inevitably cease completely? All this must go on without her; did she resent it; or did it not become consoling to believe that death ended absolutely?”


osthyveln

Har helt enkelt ingen lust till att gå och jobba och det är en sån ovan känsla från mig, inte bara det här med varubilen utan överhuvudtaget har jag Ingen lust! Men vill ju heller inte vara arbetslös och inte ha några pengar, en svår nöt att knäcka..Just nu är jag irriterad för att jag inte hittar osthyveln! Den har bara försvunnit! Och jag vill så gärna äta smörgåsrån med smör och ost och dricka te till! Jag har nyst också flera gånger idag, kan både vara våren som checkar in eller att jag helt enkelt har det dammigt.

Skulle vilja resa någonstanns, uppleva världen, just idag längtar jag nå vansinnigt till England (prosit) Känner mig lite förvirrad. Vet ju att om jag håller ut nu fram tills hösten kan jag ha fått ihop nog med pengar till att ha betalat av mina två krediter, helst csn också men det är mer än bonus om så skulle vara, men också kunnat ta körkort. Då känns det som det skulle vara lättare att sen ta sig någonstanns, när jag liksom tagit mig över dom momenten. Men det är just nu jag känner så, kan vara ngt helt annat om ett år..Men VART kan en osthyvel ha tagit sig? Går och tittar en gång till..Tredje gången gillt! Hittade den! En sak mindre att sura över.


RSS 2.0