Puffelepuff!

Osäker.
Det är som att jag hela tiden blir puffad framåt till ett avgörande..
 
Nu är glad att jag aldrig frågade, mycket glad! För jag skulle inte vilja sitta hemma hos pappa med en jäkla surpuppa! Då är jag hellre ensam.
 
Längtar gör jag till det nya året, nyttigare käk, mer träning, ljusare ute, mer vatten, blondare hår, mer jeans, kanske till och med en skinnjacka (!)
Får se hur det blir med jobbet och med det där körkortet..................:)
 
Bara förstöra en kväll som enligt mig var jättetrevlig, totalt onödigt! Och det är som jag hör mammas röst hela tiden i bakhuvudet "då är det något som är fel!" "annars beter man sig inte sådär!" Tror att du kan va något på spåren där Solan! Under tiden puffas jag allstå, puffas till att vilja ta tjuren vid hornen, knyta i hop säcken, slänga nyckeln och köpa ett nytt lås!
 
HALLELUJAH!!!

Inte bitter.

Trött på spela någon jäkla martyr! Gör det som jag är bäst på istället - Tänker på mig själv!

Jag är otroligt

svartsjuk! Specielt när jag är ute på, men det blir visst många. Jag blir inte sur och arg, utan jag blir ledsen, vill gråta..
Är så dumt, Jag har ju inget att bli svartsjuk för, hoppas det inte är försent..Tackar Ilsbo som fick mig att vakna upp! Känns som det är över nu..för komplicerat, som det är nu känner jag mig inte ens intressead. Finns bara en som vill vakna upp bredvid, somna med, kramas med länge. Så skönt!

RSS 2.0