Utkast: Jul. 29, 2012

ENSAM

Bara för att jag ni ikväll valde att inte gå ut, eftersom jag kände mig sliten sen igår kväll. Bara för det så känner jag mig ensamast ensam..Hade kunnat gå ut men kände ju liksom inte för det, jag var trött, hade ont i huvudet, det regnade osv..Det är väl det här med han, vill ju liksom träffa han, men har inte hört ngt från på hela dan. Visste ju att han skulle bort på dagen, men nu när jag läser Facebook, så ser jag att han och hans kompis var hos en tjej vi bägge känner. Med flera gemensamma nämnare, jag hade gärna blivit tillfrågad. Även om jag valde att stanna hemma.

Men i morrn är det auktion i Jättendal som jag, Frida och Nina ska på och det ska bli jättekul! Men vill så gärna sova med han, sov ju hos han inatt, vill sova med han alla nätter.

2012-07-25

Just nu spelar jag Roxette på CD-spelaren, dricker en Strongbow, andas in en av de bästa dofterna jag vet Nag Champa. Ska snart göra i ordning mig för middag på Texas och Vallen-kväll i Delsbo. Just nu känns livet fint <3

tankar

Lust "pilsk som en hamster" precis så, den jag vill vara hamster med, är inte här, sover för att kunna vara "pigg" för "roligheter" i morrn. Ja, jag är våldsamt svartsjuk!

Ville på ngt barnsligt/värdsligt/normalt sätt hångla med någon annan ikväll, men sitter här hemma och krafsar mig sj i skrevet..vill ju inte vara med ngn annan..vill ju vara hamster med dig bara..

natt

Kanske borde jag sova, men bara för att jag vet att jag är ledig nu i fyra dagar så känner jag för att stanna uppe i hela natten, jag diskar lite då och då, spelat lite klassiska toner, plockar bland den nya och äldre tvätten, kollar Facebook, kollar in min nya mobil. Ja lite smått och gott väljer jag att lägga min tid på, ska inte vara uppe hela natten, men ett tag till:)
 
Åker ju i väg till Frida i Uppsala i morrn, det ska bli jätteroligt och spännande! Urven är i Skövde, ska på Skara Sommarland med the kid och en kompis och hans barn. Känns bra också att åka bort när jag vet att även han är på resande fot. Han kommer hem på söndag och jag på måndag.
 
Herr Urv <3

RSS 2.0