"Och suga liv ur din halspulsåder"

Plötsligt känner jag mig ensamast-ensamast på nå vis..är kanske för att luften ute är kall och hård..att det då och då blir lite såndär dimma som lägger sig som ett täcke över bilar, människor och gator..
Eller kanske för att jag inte svalt stoltheten och ringt..så jag slipper sova ensam iaf en natt den här veckan..sen att jobbet inte är som jag minns det, är heller inte kul..försöker och försöker ju hela tiden..känns som jag hugger i sten..Tassimon bränner som en blåsa under tungan..vill vara martyr och ge den tillbaka..säga att någon annan säkert förtjänar den bättre..att det bara var ödets ironi att jag "vann"
Men jag vet ju igentligen att jag visst förtjänar den, men vill ändå vara martyr..

Ska väl lägga mig nu..ser iaf fram i mot att träffa Marina i morgon..

Vill börja jogga/springa, men får liksom inte till det..tankarna blir inte till handlingar..

Winnerbäck göder min själ och Timmarna " It was death, I choose life"



L I F E

Jag njuter i fulla drag av att sitta här i köket i min gröna fåtölj drickandes en kopp kaffe i min porslinskopp, den med en ljusrosa blomma på. Njuter av att ha en ren diskbänk, njuter av att vara ledig idag, njuter av att det är lön på onsdag. Att min kommande helg är fylld av roliga stunder med härliga människor. Njuter av att jag är jag! Känner ju så många otroligt trevliga personer som kanske någon skulle vara lycklig att ha en EN sån person i sitt liv, medan jag har massor!

Eve ska komma ikväll, känner mig glad och förväntansfull.

Och så min TASSIMO:) Njutning! Ska inviga den nu ikväll.

Sen blir livet eller vardagen så mycket enklare med en badrum och kökssprej, har haft en väldig inverkan på mitt liv. Sen måste jag erkänna att jag Faktiskt älskar att ha det städat! Men har heller inget problem med att kaffe njuta mitt i den värsta oredan..Men det är något speciellt med att komma hem från jobbet, sätta mig i fåtöljen och dricka en kall öl och att det är städat!

Vet att det är fullständigt onödigt men hoppas kunna inhandla en sån där "tillbringare" STELTONKANNA, blir ju så vackert när man häller upp kaffe i från en sån! Kan väl säga att det delvis är din förtjänst (Anki) och det Tackar jag för! Lika när man häller upp det första från en nyöppnad vinflaska, det där kluckandet..Mmm

L I F E


provat lite olika

Får väl ändå sägas att jag provat lite olika, men inte så mycket som jag skulle vilja prova..det är väl så att mycket vill ha mer..har många fantasier på det oprovade..med fler än jag medverkande..
I början av min resa var det flera som jag skulle kunna ha ogjorda, men det där med att kyssa grodor kanske också gäller det här sökandet..

fever

Y o u g i v e m e f e v e r, w h e n y o u k i s s m e







RSS 2.0