skidor..längd..

Jag vill också träffa någon som vill leva ett tryggt liv, som tycker om att vara ute och "friluffsa" sig i skog och mark. Någon som är social, som lätt smälter in med andra. Spelar ingen roll om du är äldre, inte alls. Så länge man känner den där respekten, jag tycker han är snygg, han tycker jag är snygg, jag känner mig väldigt bekväm med honom.

Tänkte när jag stog med både han och den andre, att mamma tyckt att bägge sett väldigt bra ut! Lite kul:)

Nu ska ska jag lägga mig, börjar kl 10.00 till 17.00 i morrn! Gäääsp..............


Rörelser

På kvällen när jag sitter här i köksbordet och klickar på datorn så ser jag hela tiden rörelser i fönstret, blir att jag tittar dit på reflex..som att någon/några går förbi, men när jag tittar dit finns inget där..Har försökt tänka att det säkert speglar sig från bilar som åker förbi eller att någon går på andra sidan vägen, men verkar ändå inte finnas någon vettig förklaring..I bland blir jag lite mörkrädd, men nu har jag mer eller mindre accepterat tror jag..Sitter jag bara och ser mot fönstret ja då händer inget, utan bara när jag tittar ner mot skärmen...

Annars är jag jättehungrig nu och håller på och värmer vitlöksbaugette i ugnen, helt fel att äta det nu men måste få tugga, räcker inte med fil. Börjar jobba 10 till 17 i möra. Har ont i en tand också eller i hela käken mer eller mindre..snart vandrar det väl upp i örat också, ska ringa i morrn och försöka få en tid snarast! Det är så dumt också för det känns så futtigt/fjantigt att ringa till Maxi och isåfall säga att jag inte kommer alls eller lite senare för jag har tandvärk..men skulle jag i stället ha ont i magen eller ngt likn så skulle det kännas mer ok..Men det är väl bara mina egna tankar som går sådär. Få se vad dom säger i morrn tandis när jag ringer och hur dewt känns för mig. Idag har jag ätit 6 st ipren, i intervaller förstås! Men så kan jag ju inte hålla på i längden..

Till nästa diktsammankomst är temat "sluss" går och säger det högt för mig själv för att få någon slags känsla för det..trodde först dom sa "slusk" det hade varit lite enklare att få bild i huvudet på.

ljus

Tycker det är så härligt med ljuset som kommit, känner vårens ande skölja över mig, genomborra mig med sitt väsen. Jag längtar efter mera!

blod

Vissa spår är svåra att gå ur och vissa spår är man rädd ska gå ur. Vet att det kan vara fel eller Vet att det är fel, men kan inte låta bli, bara att få känna hans läppar, hans hand krama min hårt är såå mycket värt! Miss, saknar så oerhört, han är som ett gift som injicerats i mitt blod.

Vissa saker..

Vissa saker får man helt enkelt sluta tänka på annars äts man upp, det blir att den saken man tänker på och som i det här fallet irriterar mig oerhört tar massa energi som jag helt enkelt inte vill lägga på den här grejen och då irriterar det också!

Försöker tänka som den kloka vännen säger "Lev och låt leva" eller vilken följd det var på dom orden..Men helt enkelt att bara passera och fortsätta gå.

.

Svårt är det, knöligt liksom.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lite små irriterande-enerverande

Att vara eller inte vara det är frågan..............Otydbart

SUCK

RSS 2.0