"bara är psykologiskt"

Tisdagkväll. Smuttar på lite mörk rom från Barbodos, lyssnar på J.Cash. Försöker förbereda mig på något jag inte vet, inte lätt att förbereda sig på det..Det får väl gå som det går, kan ju bara vara mig själv. På sätt och vis önskar att det inte blir av, men lika mycket önskar jag att det blir av. Det är nervositeten som talar den första rösten, den andra tillhör hjärtat/själen/kroppen. Anar ett teamwork av de bägge lagen..

Annars då? Jo har äntligen fått ändan ur vagnen så att säga..mitt pass går ut i morrn och mitt leg gick ut för X antal år sen, men idag på lunchen susade jag ner på banken och beställde ett nytt leg, passet fär vänta. Men än dock ett + i kanten för Larsson Britta!

E-type uppträder ju här i Glada Hudik på lördag, tror jag ska locka mitt hår till dess, måste ju köra lite hårtema för artistens skull!

Tror jag ska gå och lägga mig nu..blir nog bäst, även om jag kanske inte somnar direkt, har ju druckit en del kaffe nu under kvällen, fast endel säger att det där bara är psykologiskt, pappa och A-M dricker ju kaffe varje kväll och sover bra, vad jag vet iaf!


stilla

Det är så skönt att bara halvligga i soffan som är över belamrad av kläder, papper, tv-dosor, toarulle, ja lite olika artiklar..iklädd en herr flanell skjorta inhandlad på loppis. sivans raggsockar, morgonrocken med huvan och ett par svarta mjukisbyxor..kravlöst liksom..kikandes på Carrie Bradshaw och dom andra i "Sex and the City" och i bakgrunden ett ljus som brinner med en flämtande låga.


Väduren/Stenbocken


Även fast den säkert inte känns längre, det är ju ändå tredje natten det här, sen han sov här, så tror jag mig ändå fortfarande känna hans doft. Plus att jag är förskyld också, smittad av han..men det gör inte så mkt, var ju så härligt alltihopa så jag faktskt struntar i att jag blir hemma från jobbet i morrn.

Tror att det här kan vara en oupptäckt skatt, en som inte kommit till sin rätt ännu. En som jag litegrann hoppas få upptäcka..tror det skulle kunna vara/bli något bra det här.

Hans armar..mmm..hela han..mucho muy bien det sa jag när han frågade..han tyckte jag hade mjuka läppar..

Det är viktigt det där hur någon tar i en, mjukt och stillsamt kan också vara bra..ibland..allt handlar väl om rytmen..om ens egen och den andres..här tyckte jag att rytmen var god..

"Duschring, duschring
det är vad jag vill ha runt taskapåsen
Duschring, duschring
våran förlovningsring kostar ingenting
Duschring, duschring
ja vi säger tack och bock, och lovar trohet
Duschring, duschring
ja vi säger tack och bock, och lovar trohet"

(
Ur Kristet utseende - Duschring)

Brum brum!

Jag vill ut och resa! Uppleva nya äventyr, träffa nya spännande människor. Har varit in och kollat på Rosa bussarna, blir såå inspiererad! Jag som aldrig varit någon hejare på att spara till något, men nu tänker jag "det kan väl inte vara så svårt?!"

Ja får se vad det blir av det..Är bara såå sugen på något spännande världsligt!

Cozumel


I bland. Just nu längtar jag så jag nästan inte står ut! En sak om jag inte visste hur det var, om jag inte kunde se allt framför mig, smakerna, dofterna.

Men nu när jag vet hur det är att gå och köpa en tortas för 14-15 pesos, una pollo y queso, sätta tänderna i den, känna kycklingen och den smälta osten och droppa över limeblandningen. Eller beställa en på det där andra stället medans man väntar på att tvätten ska bli klar. Då fick man en blandning av koriander och kött istället för kycklingen, man satt där i typ en bardisk fast alldeles ute på gatan och trafiken pulserade förbi. Underbart var det!!!

Den där luften, klibbig, full med dofter av avgaser, sköljmedel, kött, hav, lime och ljuden, brummandet av alla mopeder, motorcyklar, bilar, gatuförsäljarna, musik som dunkade och vibrerade, vågorna som brusade.

L Ä N G T A R

Minns att jag längtade tillbaks innan jag ens lämnat det, Cozumel.

Söndagar var familjens dag då var de på stranden, badade, var nere på stora torget med all musik och andra festligheter. Olikt Sverige, olikt Hudik. Alla affärer som hade öppet långt in på nätterna, alla resturanger,uteställen, Viva Mexico, Senior Frogs, Hard Rock, Neptunus. Det där stället där dom hade sängar och hängmattor ute i en trädgård.

Sen var det naturligtvis även han med lockarna, han som rökte utanför vårt hus, han som hade den där banderan på huvudet, den med USA-flaggan, piercingarna, håret på hans bröst, dom vackra fingrana. Vackrast utan tvekan. Där fick jag utan tvekan användning för orden "sen" "senare" "sedan"

Trodde jag skulle hinna ta kort på honom, att det inte var någon stress, men efter den dagen blev inget sig likt, önskar nu i efterhand att jag tagit massvis med kort av honom.

Fortfarande än i dag, 9 år sedan så översköljs jag av en våg av längtan, minnen, smärta när jag doftar på en lime.

Vill. En dag.

Sedan

Sedan då, när allt har passerat
när det onda inte värker så förbannat
Då, är det dags då..eller kommer det en ny våg
som det behövs ännu en handduk för att hantera

Frågar mig om det kommer att vara värt att offra allt för
eller om det inte spelar någon roll

Att det finns där, det som ska hittas.

RSS 2.0